En gång till

Nu är bilder på “flytetyg som passerat”  på väg att sammanställas igen. Eller…, det blir ingen sammanställning, utan alla fartyg kommer att läggas upp som blogginlägg utan någon som helst tanke.

Här är en länk till sidan.

Jag roade mig med att följa fartygstrafiken slaviskt under 19 månader och försökte få så många unika fartyg som möjligt på bild. Det blev en del… Målet var först att följa trafiken under 1 år; detta skulle utökades till 2 år. Dessvärre gick data förlorad efter ett strömavbrott hos mig i början av juni detta år. I samband med detta slutade jag med fullständig övervakning, men har antecknat när nya fartyg passerat. Nu är dock databasen för perioden 2009-11 – 2011-06 återskapad och statistiken tillgänglig igen!

Jag kommer kontinuerligt lägga upp nya “fartygsposter”, både gamla och nya i mån av tid och ork. Möjligtvis blir det senare också ett bildgalleri, har ju samlat på mig några tusen bilder under dom här snart 2 åren…

Nu ikväll blev det lite fler bilder då NAVEN och en ny bekantskap (OSTENAU) möttes utanför Vänersborg. NAVEN är en av dom båtar som mest frekvent besöker Vänern. 42 besök blev det mellan 5/11-2009  och 15/5-2011. Hon kommer, om inte alltid, så oftast med massaved från Baltikum som ska till Gruvön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This function has been disabled for TIDEN ÄR EN DRÖM.